BOOST YOURSELF 2024

Geef jezelf een boost en kies ongeremd voor jezelfin 2024.

Heb je in 2023 veel ballen in de lucht gehouden en voel je je uitgeblust na een jaar hard werken? Begin het jaar met een kick-start en kies ervoor om in 2024 minder vanuit het hoofd en 100% vanuit het hart te leven.

Wil jij jezelf in 2024 uitdagen om:

 • Minder vanuit je hoofd te leven en meer je hart te volgen.
 • Ruimte te geven aan je eigen gevoelens en behoeften.
 • Keuzes te maken die dichtbij jou passen.
 • Dromen en verlangens te realiseren die te lang hebben moeten wachten.

Dan is deze kick-start van het nieuwe jaar geschikt voor jou.

Anouk Groen - Over Mij -Afbeelding 4

Wat is BOOST YOURSELF 2024?

BOOST YOURSELF is een 3 daagse online kick-start class om je jaar goed van start te gaan. Je voelt dat het tijd is om echt aandacht te geven aan dat wat je voelt, verlangt en wat je tegenhoudt keuzes te maken. In deze kick-start pellen we wat laagjes af, zodat jij weer terug in verbinding met jezelf kan komen. In de BOOST YOURSELF 2024 neem je de ruimte om echt even aandacht te geven aan jezelf.

Je krijgt volledig begrip over hoe jij je nu voelt, wat je wilt voor 2024 en hoe je deze verlangens en wensen een BOOST kan geven om ze werkelijk te realiseren. Terug naar je authentieke zelf; jij die bewuste keuzes maakt die goed voor je zijn en waar je leeft vanuit het hart.

Start jouw jaar met:

 • Meer energie
 • Meer innerlijke rust
 • Meer vertrouwen
 • Meer zelfinzicht
 • Meer met je hart en minder uit het hoofd

Wat kan je verwachten?

Tijdens drie online classes van een uur versterk je de verbinding met jezelf en kom je tot concrete actie om jouw 2024 een BOOST te geven.

BOOST YOURSELF CLASS 1 – Terug in connectie met jezelf
De eerste dag richt zich op de connectie met jezelf. We checken in op je fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam. Je ontdekt wat je voelt, waar je naar verlangt en ook wat je tegenhoudt. Concreet weet je na deze avond wat er speelt, wat je wenst en waar je aandacht naartoe mag gaan.

BOOST YOURSELF CLASS 2 – Jouw jaar duidelijk in beeld
In de tweede sessie maak je een trancereis door het komende jaar. Volledig ontspannen krijg je een duidelijk beeld van de stappen die je het komende jaar wilt zetten en de inzichten die je vanuit ‘jouw hogere zelf’ doorkrijgt.

BOOST YOURSELF CLASS 3 – Een energie BOOST
Op dag 3 begeleid ik je door een oefening waardoor je ervaart hoe het is om volledig in jouw energie te staan. Je kijkt blokkades en belemmeringen aan die in de weg staan of je klein houden jouw leven vol te leven. Met als doel dat je loslaat wat je niet dient en de energie die jou helpt in 2024 volledig de ruimte geeft.

Praktische informatie

De sessies vinden plaats via ZOOM op:

 • maandag 8 januari 20.15 uur tot 21.15 uur
 • dinsdag 9 januari 20.15 uur tot 21.15 uur
 • donderdag 11 januari 20.15 uur tot 21.15 uur

Kan je één sessie niet aanwezig zijn? Je krijgt op verzoek een opname van de oefening achteraf toegestuurd per mail. Het enige wat je nodig hebt is een fijne en rustige plek voor jezelf, waar het ook mogelijk is om te gaan liggen.

De investering is € 29,- inclusief btw. Jouw investering is een donatie en gaat naar mensen met mentale gezondheidsproblemen.

Anouk Groen - Coaching & Advies - op maat

Over Anouk

Mensen omschrijven mij als yin en yang. Dat is niet voor niets. Ik kon alleen maar krachtig staan in mijn professionele carrière, omdat ik ook heb geleerd om zacht en ontspannen te zijn. Dit komt omdat ik niet alleen maar opleidingen en werkervaring heb opgedaan wat gericht is op het presteren van het hoofd en op de mind, maar ook goed ingetuned ben op mijn hart, lijf en energie. Hierdoor blijf ik dichtbij mezelf. Mijn kracht is om mensen te dragen en te helpen hun leiderschap en invloed in situaties te pakken. Zonder al te veel poespas – gewoon in het hier en nu. Ik ben er, sta naast je en ik luister als een soms confronterende, maar liefdevolle spiegel.