Over mij

Mijn missie is om mensen te helpen ongeremd zichzelf te zijn en minder te leven vanuit het hoofd en meer vanuit het hart. Zodat jouw leven en werk weer past bij jou, je eigen keuzes kan maken, richting kan bepalen en je de energie weer voluit voelt stromen.

“Ik ben nu ongeremd mijzelf en maak
vol vertrouwen keuzes vanuit mijn hart”

Ik dacht altijd dat doelen nastreven en hard werken mijn ding was. Ik rende – naast een fulltime werkweek, een jong gezin en een druk sociaal leven – van opleiding naar opleiding en zorgde dat ik het optimale uit mijzelf, mijn werk en mijn omgeving haalde. Maar hoe optimaal was dat eigenlijk? Ik merkte namelijk dat ik vooral veel resultaten in mijn hoofd afstreepte, bijna in de toekomst leefde. Het leven was leuk, maar écht in contact zijn met mijn eigen energie en in het moment leven werd bijna onmogelijk. Dit wilde ik al langere tijd anders, maar ik was zó geconditioneerd dat zelfs dit proces aangaan een doel op zich werd. Wat ik leuk vond, werden ‘moetjes’ en het leven werd een grote afstreeprace. Tot ik ziek werd en ik energiewerk ging doen. Bam. In één keer klikte het. Ik volgde mijn hart en durfde vol vertrouwen keuzes te maken die bij mij passen. Hierdoor werd ik de beste versie van mijzelf. Ontspannen én effectief. En dus besloot ik om naast mijn werk als veranderkundige en organisatieadviseur, mijn eigen coachpraktijk te starten om ook ditzelfde voor jou te kunnen betekenen. Zodat ook jij ongeremd jezelf kunt zijn in je persoonlijke en professionele leven. Ontspannen en effectief.

Anouk Groen - Over Mij - Pagina
Anouk Groen - Over Mij -Afbeelding 4
Anouk Groen - Over Mij -Afbeelding 3

Yin en Yang

Mensen omschrijven mij niets voor niets als yin en yang. Ik kon alleen maar krachtig staan in mijn professionele carrière, omdat ik ook heb geleerd om zacht en ontspannen te zijn. Dit komt omdat ik niet alleen maar opleidingen en werkervaring heb opgedaan wat gericht is op het presteren van het hoofd en op de mind, maar ook goed ingetuned ben op mijn hart, lijf en energie. Hierdoor blijf ik dichtbij mezelf. Mijn kracht is om mensen te dragen en te helpen hun leiderschap en invloed in situaties te pakken. Zonder al te veel poespas – gewoon in het hier en nu. Ik ben er, sta naast je en ik luister als een soms confronterende, maar liefdevolle spiegel.

moeder – dansen – snoepkont – Indisch – kickboksen – reislustig – yoga – doorzetter - natuur-realistisch – willen doorgronden – aanstaan – niet alleen praten, ook doen

Fun facts

  • Ik werk verdiepend en praktisch: met alleen goede inzichten en bewustwording kom je nog niet direct in beweging
  • Ik ben empathisch en spiegel je scherp met soms een dosis nuchterheid en humor
  • Ik hou van kickboksen én yoga
  • Ik interesseer mij in de wetenschap en spiritualiteit
  • Ik laad op als ik alleen ben, maar houd enorm van gezelligheid 
  • Ik kan bijzonder goed proeven, maar niet bijzonder koken
  • De natuur is mijn ‘ safe haven’ en de zon mijn krachtigste voedingsbron

Ik werk op locaties in Wassenaar, Leiden, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, en op aanvraag elders.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem contact met me op, en we gaan samen op zoek naar de juiste aanpak.

Get In Touch

+316 53 63 03 15