Coaching & Advies

Breng de energie terug in je team, loopbaan of de organisatie.

Als jij energie voelt, een team energiek is en de organisatie daadkrachtig, dan zijn de mensen die er werken gelukkig en kan de organisatie excelleren. Werken met energie, noem ik het. Ik ondersteun professionals en organisatie de verbinding en verdieping in zichzelf en elkaar te halen door dicht bij henzelf en hun persoonlijke kwaliteiten te blijven, zodat het aanwezige potentieel maximaal benut wordt en men gelukkig samenwerkt.

Als de energie ontbreekt zie je dit terug in jezelf,
je team of het bedrijf:

 • Je stagneert in je huidige rol, je krijgt geen energie meer van de dingen die je doet.
 • Je toe bent aan een nieuwe of volgende stap, waardoor je niet meer echt aangehaakt bent bij het bedrijf of jouw team.
 • Je persoonlijke leven stroomt niet helemaal, waardoor je niet het optimale uit je werk kan halen
 • Er is sprake van een stroeve samenwerking binnen jouw team, de échte verbinding is weg
 • Verschillen binnen jouw team monden zich snel uit in conflicten in plaats van in kansen om beter te worden samen
 • Het team loopt er de kantjes vanaf en voelt zich niet verbonden met de teamopgave
 • Er is een professionaliseringsslag nodig binnen de organisatie om toekomstbestendig te blijven en waarde aan de klant te blijven toevoegen
 • Er wordt op eigen eilandjes gewerkt en niet afdelingsoverstijgend
 • De organisatie wilt een nieuwe koers varen, maar het is lastig om de mensen mee te activeren

Werk met mij samen

1:1 coachingtraject

1:1 coaching voor je loopbaan, persoonlijke ontwikkeling of leiderschap. Pak de regie terug, durf vol zelfvertrouwen keuzes te maken die dichtbij je passen.

Teamcoaching & trainingen

Samen de toekomst in: een gezamenlijke richting én een sterk team bouwen & waar nodig mediation toepassen.

Anouk Groen - Coaching & Advies - op maat

Advies en procesbegeleiding

Samen bouwen we een langetermijnplan en zorgen we voor een praktische professionaliseringsslag: simpel, direct aan de slag, effectief, no-nonsense en daadkrachtig.

Hoe gaan we te werk?

We gaan van start met een intake waarin ik actief vraag naar de doelstellingen voor de organisatie, jouw team of jouw persoonlijk ontwikkelvraagstuk. De intake geeft direct inzicht in de thema’s of patronen waaraan gewerkt mag worden en waarom dit tot nu toe nog niet is gelukt. Vervolgens bepalen we de aanpak en belangrijkste uitgangspunten. Na de intake ontvang je een op maat gemaakte offerte die als richting voor het traject dient. Weet: we creëren samen. Het is immers jouw/jullie proces. Daarmee start in de ontwerpfase – met de juiste betrokkenheid – de beweging al. Ik ben er niet om magie te creëren, ik ben er om beweging te krijgen daar waar het stagneert.

Meer weten over Coaching & Advies? Neem gerust contact met me op.

  Wat is je vraag? (optioneel)

  Over Anouk

  Ik heb naast mijn werk in de HR-wereld een MsC organisatiewetenschappen met een specialisatie in Advies en Verandering aan de VU behaald. Hierna heb ik jarenlang gewerkt bij een organisatieadviesbureau waardoor ik met tientallen organisaties op dagelijkse basis heb mogen samenwerken aan het verstevigen van hun team- en organisatiecultuur, het ontwerpen en de uitvoering van leiderschaps- en organisatietrajecten. Ook heb ik honderden klanten in 1:1 trajecten begeleid. Doordat ik zelf ook altijd in ontwikkeling wil zijn, heb ik uiteindelijk mijn MT-functie neergelegd om mijn hart te volgen en mijn eigen onderneming te starten. Zodat ik met nog meer focus en aandacht de ruimte heb om jou, jouw team of de organisatie te begeleiden.

  Mensen omschrijven mij als yin en yang. Dat is niet voor niets zo gegroeid. Ik kon alleen maar krachtig staan in mijn professionele carrière, mijn vitaliteit op peil houden én grote ontwikkelstappen zetten, omdat ik ook zacht en ontspannen kan zijn. Hierdoor blijf ik dichtbij mezelf. Mijn kracht is om mensen te dragen en te helpen hun leiderschap en invloed in situaties te pakken. Zonder al te veel poespas – gewoon in het hier en nu. Ik ben er, sta naast je en ik luister als een soms confronterende, maar liefdevolle spiegel.

  Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

  Neem contact met me op, en we gaan samen op zoek naar de juiste aanpak.

  Get In Touch

  +316 53 63 03 15