DEEP DIVE

Laat niets meer in jouw weg staan en voel een diep vertrouwen in jezelf en jouw toekomst. Ervaar vrijheid, voldoening en plezier in je leven.

Voor jou die klaar is om een leven te creëren op jouw voorwaarden. En dit van binnen wilt voelen en van buiten wilt uitdragen. Ik help je in dit traject om daadwerkelijk transformatie te realiseren en uit te dragen in je persoonlijke leven en werk.

Lees meer over het programma

Schaamteloos jouw volledige potentieel leven

Je bent je al steeds meer bewust. Bewust van:

 • Wat je energie geeft, en wat je energie kost. 
 • Wat je verlangt en wat je mag loslaten. 
 • Wat je lichaam nodig heeft en wanneer je grenzen moet aangeven.
Daar voel je je met momenten zeker over en op andere momenten twijfel je, maakt het je onzeker en voel je nog steeds de strijd tussen het hoofd (denken) en je hart (intuïtie). Er zijn al dingen voor je veranderd, je bent al vaker nieuwe keuzes aan het laten zien en je behoeften vaker aan het uitspreken. 

Écht stevig sta je hierin nog niet.
Het voelt (zo nu en dan) nog wankel en daardoor laat je soms nog oud gedrag zien.

 • Je wilt een verdieping maken om dat wat je soms al heel goed weet of voelt ook echt authentiek toe te passen, zonder schuldgevoel of stemmetje in je hoofd die zich afvraagt of het wel echt kan. 
 • Je wilt jezelf laten zien in je volle potentie en ruimte creëren voor jouw toekomstplannen.
 • Zelfbewustzijn van je gevoelens, emoties, verlangens verder vergroten. 
 • Diepliggende overtuigingen die je tegenkomt direct aanpakken. 
 • Doorlopende keuzes maken die goed voelen en voor jou kloppen. 
 • In praktijk brengen van het geleerde; de strijd tussen hoofd en hart verder kunnen loslaten. 
 • Je dromen en wensen jouw realiteit maken.  
 • Zelfvertrouwen voelen en uitstralen als je richting jouw dromen en wensen beweegt. 

Wat houdt het Deep Dive programma in?

Samen gaan we vier maanden aan de slag om voorgoed afscheid te nemen van belemmerende patronen en overtuigingen en stevig en sterk de energie te laten stromen. Dit kan je verwachten:

Persoonlijk intakegesprek

We starten met een persoonlijk gesprek, je deelt meer over waar je nu staat, wat je verlangen is en wordt direct gespiegeld op persoonlijke thema’s. Ook wordt duidelijk wat er nu nodig is om dit traject voor jou waardevol te maken. Na dit gesprek weet je precies waar we samen aan gaan werken.

Een verzorgde retraitedag in de natuur

Een verdiepende en inspirerende dag in de natuur waar intenties worden gedeeld, verbinding wordt gecreëerd en bovenal direct verdiept wordt op persoonlijke processen middels energietransmissies, systemische- en integratieoefeningen. Deze dag brengt je waardevolle inzichten en een boost in je energie.

3x een 1:1 coachsessie van 2 uur

We wisselen verschillende werkvormen af (o.a. systemisch, energiewerk én een goed spiegelgesprek) om een doorbraak in jouw ontwikkeling te realiseren. Samen bepalen we welk relevant thema er voor jou speelt. Deze sessies helpen je te verdiepen in je persoonlijke vraagstukken.

3x een energietransmissie met de groep

De energietransmissies helpen je los te laten wat je niet meer dient, je leert beter in contact te staan met je gevoel, lijf en energie, activeert je levensenergie én je leert meer over jouw authenticiteit. Daarbij doet de verbinding in een groep gelijkgestemde wonderen.

2x een tussentijdse integratiesessie

Een online call en/of integratiewandeling om jouw opgedane inzichten te borgen.

Een eindceremonie

We sluiten het programma gezamenlijk af met een eindceremonie. We blikken terug en vooruit en leggen nog een laatste keer contact met het energieveld waar jij in mag stappen.

Ontvang de support die je nodig hebt

Gedurende het programma kun je via Whatsapp contact met mij en de groep onderhouden. Deel je vragen, zorgen en persoonlijke overwinningen.

Je doet het niet alleen!

Je maakt deel uit van een community. Hoe fijn om je eigen reis te maken én ook onderdeel te zijn van een groep met ‘like-minded’ mensen. In deze community worden ook oefeningen en opdrachten gedeeld om de integratie in de praktijk te waarborgen.

Wat is de investering in die programma?

Een investering die je terug gaat zien in jezelf, in jouw zelfvertrouwen en de resultaten die je maakt met jouw toekomstplannen. De investering in dit programma is:

1580
 • Stap in dit programma voor €1580,- excl. BTW
 • Let op, vanaf 31 januari gaat deze prijs omhoog naar €1780,-.
 • Neem persoonlijk contact op om je aan te melden voor het DEEP DIVE programma.

Wat levert het programma je nu werkelijk op?

 • Een doorbraak in jouw persoonlijke groei, je voelt je stevig en zelfverzekerd.
 • Je hebt een verdieping gemaakt in het contact met jezelf: je kan in vertrouwen goede keuzes vanuit je intuïtie en je hart maken voor jezelf.
 • Je voelt je zelfverzekerd en weet dit ook naar buiten uit te dragen.
 • Je weet welke toekomstplannen, ambities of verlangens je hebt voor jouw toekomst en hebt hier stappen in gemaakt om deze te realiseren.

Je wordt nog meer zelfbewust en voelt wat goed is voor jou. Nu je zo sterk in verbinding staat met jouw behoeften daagt het alledaagse leven je hier toch op uit. Daarom is het tijd om afscheid te nemen van belemmerende patronen en overtuigingen en hierin andere keuzes te maken.

Reviews

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem contact met me op, en we gaan samen op zoek naar de juiste aanpak.

Get In Touch

+316 53 63 03 15