Systeemcoaching

(familieopstelling)

Doorbreek de cirkel, doorbreek patronen

Loop je elke keer weer tegen dezelfde obstakels en patronen aan? Je hebt moeite met grenzen kunnen stellen, doelen niet behalen, te hard werken, boos of verdrietig zijn en niet volledig beschikbaar zijn als ouder of leidinggevende. Je hebt er last van, maar het doorbreken ervan is lastig. Soms vervaagt het, maar het komt altijd weer terug. Een systemische sessie helpt jou diepgewortelde patronen zichtbaar te maken en aan te pakken.

Wat is systeemcoaching?

Systeemcoaching is een zeer effectieve methode. In een relatief korte intake wordt heel specifiek op een bepaald vraagstuk gewerkt. Met een directe vraagstelling wordt al snel inzicht gecreëerd over het ingebrachte vraagstuk. Hierna wordt gericht gewerkt op stukken die zich aandienen. De methode kan worden toegepast door een visueel gesprek, het maken van een tafelopstelling of opstelling in de ruimte neer te zetten. Afhankelijk van het gesprek wordt gekeken welke werkwijze het beste past. Wat zeker is, is dat de energie brengt wat aangekeken moet worden en de vinger al snel op de zere plek ligt.

De therapeutische benadering, ontwikkeld door de Duitse psychotherapeut Bert Hellinger, is ontworpen om dynamieken binnen een familiesysteem te onderzoeken en op te lossen. Door inzicht te krijgen in de onbewuste gedragspatronen en relaties die van generatie op generatie worden doorgegeven, kun je de oorsprong van je eigen ervaringen beter begrijpen en nieuwe manieren vinden om te groeien of te helen en vooruit te komen. Je krijgt dus een belangrijk stuk autonomie terug om vanuit meer ontspanning en vrijheid jouw eigen pad te volgen.

Naast het feit dat deze methodiek op een diep niveau inzicht geeft, creëert het ook direct verschuiving en verandering in de praktijk.

Wat levert systeemcoaching op?

Pak de regie terug en doorbreek herhalende patronen

Met systeemcoaching zet je in op:

  • Het doorbreken van herhalende patronen.
  • Het dieper bewustzijn over de bron van herkomst.
  • Meer innerlijke rust, energie en zelfliefde.
  • Het loslaten van diepgewortelde patronen en overtuigingen.
  • Meer zelfvertrouwen en authenticiteit.

Ook een familieopstelling ervaren? Klik dan hier om contact op te nemen en een 1:1 sessie in te plannen of klik hier om onze events te bekijken om een groepsworkshop bij te wonen.

Kosten

1:1 sessie

222
  • Neem persoonlijk contact op om de 1:1 sessie te boeken, of een andere vraag te stellen.

deelname event

op de eventpagina te vinden
  • Bekijk onze event-pagina om de komende familieopstellingen te bekijken.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem contact met me op, en we gaan samen op zoek naar de juiste aanpak.

Get In Touch

+316 53 63 03 15