Authentiek ondernemen

Trainings-en activatiedag: Authentiek jezelf zijn als coach, facilitator of trainer.

Het gaat niet om wat je doet, het gaat om laten zien wie je bent en dichtbij jezelf blijven. Maak dit duidelijk voor jezelf en zichtbaar voor de ander.

Deze dag is speciaal voor jou, als:

 • Je deep down niet die echte betekenisgeving/zingeving ervaart en dat maakt je onrustig. Het voelt alsof er meer uit je (werkende) leven te halen valt;
 • Je het lastig vindt om jouw eigen energie concreet en zichtbaar te maken;
 • Je jezelf niet langer wilt vergelijken met andere coaches, trainers of facilitator;
 • Je regelmatig opmerkt dat je na een sessie met je klant op bent en het gevoel hebt dat je altijd alles moet geven om in verbinding te blijven met je klanten;
 • Je stiekem je onderneming als hobby behandelt: druk bezig bent om je website goed te hebben, veel ideeën en inspiratie opdoet, maar echte actie en groei steeds uitblijft;
 • Je van opleiding tot opleiding rent, maar nog steeds niet kan pinpointen wat jou uniek maakt;
 • Je onzeker voelt en steeds een ‘criterialijstje’ aan het afvinken bent, zodat je je stevig genoeg voelt; keuzes maakt vanuit je hoofd en minder vanuit het hart: je probeert het perfecte plaatje voor je te ‘zien’, maar voelt dit niet altijd

‘Geen trucjes van een business coach: you just be you!’

Trainings-en activatiedag: Authentiek jezelf zijn als coach, facilitator of trainer.

De dag zit vol ervaringsoefeningen en activaties om jezelf authentiek neer te zetten als coach, facilitator of trainer. Met als resultaat dat jij vanuit vol vertrouwen jouw eigen kracht laat zien, in de juiste energie met je klant werkt door dicht bij jezelf te blijven en de juiste keuzes daarin maakt in het positioneren van jouw authentieke ondernemerschap.

Anouk Groen - Coaching & Advies - op maat

Wat kan je verwachten?

Energie activaties

Ervaar in verschillende activaties jouw eigen energie. Omarm jezelf volledig, zodat je kan gaan staan voor wie jij bent en jouw eigen energie. Met als doel dat deze energie grijpbaar is voor jou en zichtbaar is voor jouw (potentiële) klant. Vanuit deze frequentie kun je keuzes maken, het leven en de klanten aantrekken die bij jou passen.

Direct aanpakken wat je belemmert

Je merkt direct op welke shifts je nog mag maken om de coach, trainer of facilitator te zijn die authentiek kan komen opdagen in jouw business. Voel wat je moet shiften en durf voorwaarden te stellen om jouw unieke energie te behouden: durf écht ‘JA’ te zeggen en waar nodig ook ‘NEE’.

Jouw verhaal en energie zichtbaar maken

Je voelt op welke thema’s je je mag gaan uitspreken, zodat je klant precies weet waar jij voor staat. Je weet welk verhaal je zichtbaar wilt maken en hoe je dit op een eigen manier kunt doen. 

Stevig staan en in balans blijven

Je vindt én ervaart de balans tussen voldoende flow en verdieping, maar ook gegrond zijn en tot actie komen. Je onderzoekt de voorwaarden die jij nodig hebt om vanuit deze energie te blijven werken.

Praktische informatie

 • Persoonlijk online startgesprek om jouw vraagstuk helder te maken voor de dag.
 • Livedag op zaterdag 13 april van 09:30 tot 16:30 uur op een n.t.b. locatie.
 • Een online integratiegesprek om te integreren wat je tijdens de livedag hebt bereikt. 

Jouw investering voor deze volledig verzorgde live dag is nu beschikbaar voor de pilotprijs van €975,- (excl. BTW) i.p.v. €1.195,- (excl. BTW)

€1.195 975
 • Jouw investering voor deze volledig verzorgde live dag is nu beschikbaar voor de pilotprijs van €975,- excl. BTW(€1.179,95 incl. BTW) i.p.v. €1.195,- excl. BTW(€1.445,95 incl. BTW). Eenmalig inclusief visualisatie-audio die je na de sessie nog kunt gebruiken om je energie te activeren.
actie! pilotprijs van €975,- (exclusief BTW)

Dit is wat het je oplevert: Heb duidelijk wat jou uniek maakt, waar je voor staat en draag dit vol zelfvertrouwen en focus uit.

 • Je hebt jouw business energie (energetics) concreet en weet deze op een eigen manier uit te dragen in je werk met klanten. 
 • Je maakt jezelf authentiek zichtbaar en durft je uit te spreken over de thema’s die jij belangrijk vindt. 
 • Je staat stevig en zelfverzekerd in je bedrijf en je weet wat je kracht is en hoe deze te benutten. 
 • Je bent duidelijk over wat je wel en niet wilt in jouw business en samenwerking met je klant. 
 • Je maakt eigen keuzes die passen bij jezelf en je bedrijf en weet in actie te komen met de juiste energie. 

Reviews

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem contact met me op, en we gaan samen op zoek naar de juiste aanpak.

Get In Touch

+316 53 63 03 15