Integratiecoaching

Ga voor duurzame verandering en een optimaal resultaat

In de wereld van nu, kom ik veel mensen tegen die talloze cursussen, trainingen en sessies hebben gevolgd, maar toch onvoldoende grip hebben op de uitkomst. Oftewel: niet kunnen toepassen, wat zij eigenlijk wel weten. Of het nou gaat om een volgende stap in een loopbaan, een relatie of het herstel van een burn-out: we willen quick-fixes en een snel antwoord. Integratiecoaching is het direct zetten van stappen. Niet praten over, maar doen.

Wat levert integratiecoaching op?

Het proces is een belangrijk onderdeel van het resultaat

Groei en verandering vanuit het hoofd of hart stelt weinig voor, als je er niet concrete handen en voeten aan geeft. Het proces – het ontdekken, toepassen, experimenteren en reflecteren – is immers net zo belangrijk als het resultaat. Zonder het proces, is het resultaat suboptimaal én verandering vaak kortstondig. Integratiecoaching helpt jou continu in beweging te blijven, met voldoende focus op reflecteren en leren.

Wat is integratiecoaching?

We gaan voor groei in de alledaagse dag

Als coach ondersteun ik jou om verandering daadwerkelijk in de praktijk te brengen. Dit doen we stap voor stap en met verschillende oefeningen. Verandering is geen rechtlijnig proces. Soms is het moeilijk en lastig, soms gaat het met sprongen vooruit. Ik ben ervoor jou in dat proces.

Met een dosis nuchterheid, praktische humor en waar nodig met een confronterende spiegel, help ik jou tijdens de integratiesessies om daadwerkelijke stappen te zetten naar het doel dat jij voor ogen hebt. Ik daag je uit en geef vertrouwen.

Als veranderkundige, trainer en coach heb ik jarenlang organisaties en mensen begeleidt in dit proces. Ik heb ruime ervaring met het begeleiden van veranderingen en weet dit enerzijds snel en effectief te doen en anderzijds met respect en waardigheid voor jouw eigen proces.  

Boek een vrijblijvende kennismaking

In jouw vrijblijvende kennismaking gaan we direct aan de slag. Want waarom alleen kennismaken als ik je ook direct kan helpen! In een kennismakingsgesprek geef ik je in 45 minuten direct inzicht in hoe je verandering in jouw situatie brengt. Je krijgt een voorproef hoe het is om met mij samen te werken.

Dit kun je verwachten:

 • Een prettige kennismaking.
 • We verkennen jouw vraagstuk.
 • Je krijgt inzicht waarom je nu vastloopt.
 • Je krijgt tips die je direct kan toepassen in de praktijk.
 • Ervaar hoe het is om met mij samen te werken.

Het gesprek duurt 45 minuten. Vooraf ontvang je een aantal vragen van mij, zodat we zoveel mogelijk uit het gesprek kunnen halen. 

Plan direct een afspraak in via mijn contactformulier. Ik kijk uit naar ons gesprek. 

  Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

  Neem contact met me op, en we gaan samen op zoek naar de juiste aanpak.

  Get In Touch

  +316 53 63 03 15