LEAP-sessie

Deze sessie staat in het teken van het activeren van jouw eigen levensenergie. Het is een sessie die we met elkaar beleven, maar waarbij je in al het vertrouwen vanuit overgave zelf op reis gaat. Ik geef je een energietransmissie, waardoor jouw energie aanwakkert. Dit proces is er om jezelf te herinneren wie je in essentie bent en om vanuit jouw levensenergie het leven vol te leven.


LEAP staat voor (Lifeforce Energy Awakening Process) en is een energietransmissie waarbij je jouw levensenergie – ook wel Kundalini energie – ontwaakt. Tijdens de sessie maak je je vrij van blokkades en om jouw levensenergie voluit te laten stromen. Resultaat is meer innerlijke rust, energie, flow en kracht. Het betreft een natuurlijk proces en is gebaseerd op de wetenschap van vibratie, welke golven & verschuivingen in de hersenen en interne processen creëert. Je systeem weet precies wat je nodig hebt en ook, wat je op dat moment aankan. Op een ontspannen, veilige en effectieve manier worden o.a. mentale beperkingen en energieblokkades weggenomen, die bijvoorbeeld door stress, conditioneringen of traumatische ervaringen zijn ontstaan. De her bedrading van de hersenen zorgt voor een transformatie die voor velen onbereikbaar lijkt. En dus eigenlijk heel simpel is. Het vraagt enkel overgave en vertrouwen. 

 

Wat kan je verwachten?

Je doet het helemaal zelf! Dit wil zeggen: het is een natuurlijk, energetisch en intuïtief proces, geheel op je eigen kracht. We maken een reis die je uitnodigt om alles wat je niet meer dient, los te laten vanuit overgave en vertrouwen.

Hoe gaan we te werk?

Je neemt plaats op een yoga-mat, de muziek start en je sluit je ogen. Je ontspant je en de reis begint. Ik werk in je energieveld en raak je – soms – intuïtief aan. Door de begeleiding van de energietransmissie raak je stukken aan in jezelf die aandacht vragen en opgeruimd moeten worden om de Kundalini energie vrij te laten stromen. Zo kan je pijn, trauma, conditioneringen doorleven & loslaten en kan tegelijkertijd gevoelens van extase, geluk en stilte vrijkomen. Er kunnen emoties, bewegingen of geluiden vrijkomen. Je krijgt altijd wat je aankan en precies datgeen dat je nodig hebt op dat moment. De echte integratie vindt plaats in het dagelijks leven.

Wat vraagt dit van jou?

Wat vraagt dit van jou? Het enige wat je te doen hebt, is je over te geven aan het proces. Nieuwsgierig te zijn om terug te keren naar jou en het leven vanuit volle potentie te leven. Te vertrouwen dat je krijgt wat je aankan en nodig hebt, precies op dat moment.

Prijs deelname groepssessie: € 55,-   Algemene voorwaarden

  Deze sessie is er om jezelf te herinneren wie je in essentie bent en om vanuit jouw levensenergie het leven vol te leven.

  Door wie wordt dit event verzorgd?

  Anouk Groen – Mijn missie is om mensen te helpen minder te leven vanuit het hoofd en meer vanuit het hart. Je leven en werk weer op een authentiek niveau brengen, zodat je eigen keuzes kan maken, richting kan bepalen en de energie weer voluit voelt stromen. Vanuit kracht en positiviteit.

  Get In Touch

  +316 53 63 03 15